CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Banda Led si Accesorii - Iluminat NV LED

Si daca sursele de iluminat montate la vedere (lustre, plafoniere, aplice, veioze, lampadare etc) nu mai constituie un secret pentru nimeni, fiind prezente in majoritatea caselor si apartamentelor, iluminatul ascuns este inca un domeniu necunoscut pentru multi dintre noi. Rolul acestuia este mai mult unul de accentuare, conturare si evidentiere a anumitor zone din locuinta, creand efecte decorative interesante si chiar spectaculoase uneori.

luminatul ascuns este folosit mai degraba in conturarea si accentuarea decorativa a anumitor zone ale unei ... locuinte. Desigur ca si o aplica de perete sau un set de spoturi incastrate pot indeplini acest rol, insa iluminatul ascuns este mai discret si, asa cum spuneam mai sus, este menit sa contureze sau sa delimiteze in mod subtil doua arii ale aceleiasi incaperi.

Cu siguranta ai intalnit cel putin o data in viata interioare dotate cu scafe construite pe tavan sau pe pereti, in spatele carora erau ascunse tuburi de neon care produceau o lumina difuza conturand constructia din gips carton. Astazi, gratie evolutiei tehnologiei moderne, vechile neoane au fost inlocuite cu benzi led care prezinta avantajul ca pot fi aplicate mult mai usor, sunt mai economice, mai rezistente in timp si nu necesita neaparat o scafa sau o constructie speciala pentru a fi montate, iar asta ma face sa le privesc cu alti ochi.

Pe scurt, in absolut toate incaperile unei locuinte, incepand cu livingul, dormitorul, bucataria si terminand cu baia, holul si casa scarii. Ideea este ca o poti folosi oriunde simti ca ai avea nevoie de un iluminat suplimentar discret, in ajutorul surselor principale existente. Iata, de pilda, prin aplicarea unei benzi led de-a lungul scarii de interior (sub forma unei borduri montate la imbinarea dintre perete din scara propriu-zisa) vei obtine nu doar un efect decorativ spectaculos, ci si un ajutor real in timpul noptii, banda led devenind astfel un insotitor luminos care va anula nevoia de a aprinde plafonierele sau aplicele de pe casa scarii.

In bucatarie o banda led aplicata dedesubtul dulapurilor suspendate va asigura iluminarea eficienta a blatului de lucru. In baie poti aplica iluminatul ascuns in spatele oglinzii sau chiar de jur imprejurul cazii. Iar daca doresti conturarea unei suprafete mai mari – a unei camere intregi, sa zicem – poti ascunde sursa de lumina in spatele plintelor / baghetelor decorative de tavan sau chiar de pardoseala. Daca ai o fereastra cu deschidere spre un peisaj nocturn frumos o poti scoate in evidenta si mai mult cu ajutorul unui sistem de iluminat ascuns montat de jur-imprejurul ei. Dupa cum vezi, exista o multime de solutii pe care le poti lua in calcul, totul este sa o alegi pe cea mai potrivita casei si nevoilor tale.

Iluminatul ascuns – lumina de veghe si ghidaj pe timpul noptii de un iluminat suplimentar discret, in ajutorul surselor principale existente. Iata, de pilda, prin aplicarea unei benzi led de-a lungul scarii de interior (sub forma unei borduri montate la imbinarea dintre perete din scara propriu-zisa) vei obtine nu doar un efect decorativ spectaculos, ci si un ajutor real in timpul noptii, banda led devenind astfel un insotitor luminos care va anula nevoia de a aprinde plafonierele sau aplicele de pe casa scarii. In bucatarie o banda led aplicata dedesubtul dulapurilor suspendate va asigura iluminarea eficienta a blatului de lucru. In baie poti aplica iluminatul ascuns in spatele oglinzii sau chiar de jur imprejurul cazii. Iar daca doresti conturarea unei suprafete mai mari – a unei camere intregi, sa zicem – poti ascunde sursa de lumina in spatele plintelor / baghetelor decorative de tavan sau chiar de pardoseala. Daca ai o fereastra cu deschidere spre un peisaj nocturn frumos o poti scoate in evidenta si mai mult cu ajutorul unui sistem de iluminat ascuns montat de jur-imprejurul ei. Dupa cum vezi, exista o multime de solutii pe care le poti lua in calcul, totul este sa o alegi pe cea mai potrivita casei si nevoilor tale. Iluminatul ascuns – lumina de veghe si ghidaj pe timpul noptii Spuneam mai sus ca o banda led montata pe treptele scarii de interior are mai mult decat un rol decorativ, putand suplini functia de lumina de ghidaj pe timpul noptii. Ai in vedere acest aspect atunci cand cauti solutii de iluminare nocturna discreta a unui spatiu din casa ta. Camera copiilor dar si dormitorul matrimonial sunt doua spatii care ar avea de castigat prin montarea unei surse ascunse de iluminat cu rol decorativ si de lumina de veghe undeva in zona patului sau chiar de jur imprejurul incaperii, la imbinarea peretilor cu tavanul sau cu pardoseala. Astfel, copiii nu se vor mai speria cand se vor trezi in miez de noapte singuri in camera lor si le va fi mai usor sa se acomodeze cu intunericul.

Conturul luminos al dressingului
Daca te numeri printre norocosii sau norocoasele posesoare ale unui dressing adevarat care ocupa o intreaga incapere cu siguranta il vei indragi si mai mult dupa ce il vei dota cu surse de iluminat de contur ascunse discret printre rafturile si sertarele lui.

Product was successfully added to your shopping cart.

BANDA LED SI ACCESORII

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 69 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 69 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 69 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3