CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Becuri LED - Iluminat Ieftin

Ledurile reprezinta cea mai avansata tehnologie din industria sistemelor de iluminat si prezinta avantaje care le diferentiaza net fata de alte corpuri de iluminat clasice.
Avantajele unui bec led in comparatie cu cele clasice sunt urmatoarele:
Consum redus de energie - Principalul avantaj al acestor becuri led este consumul lor scazut, de 10-15 ori mai mic decat al unui bec incandescent, avand ca rezultat un iluminat ieftin.
Durata de viata mare - Un bec led poate fi folosit de doua ori mai mult ( pana la 50 000 de ore) fata de cele fluorescente si de peste 50 de ori mai mult fata de cele incandescente.
Rezistenta crescuta - Aceste becuri sunt rezistente la socuri, vibratii si temperaturi extreme pentru ca nu au filament ca cele incandescente.
Eficienta superioara - Este o alta caracteristica pentru leduri , deoarece ele produc o lumina mult mai puternica si mai apropiata de conceptul de lumina alba.Sunt corpuri de iluminat ce produc lumina rece spre deosebire de becurile incandescente care se incing foarte tare avand o eficienta scazuta...

Becurile led au nevoie de energie electrică generată de curent continuu (CC) și un circuit adecvat (driver) de care un produs led are nevoie pentru a converti curentul alternativ de la sursa de alimentare în curent continuu cu tensiunea stabilizată utilizată de leduri.

Driverele (sursa de putere) si chip-urile (led) sunt componentele esențiale ale acestor corpuri de iluminat cu led. Un bun driver poate garanta o durată lungă de viață pentru un sistem de leduri și oferă caracteristici suplimentare, cum ar fi reducerea și controlul intensității luminii. Driverele pentru sursele de iluminat cu led pot fi plasate în interiorul sau în afara acestora. În funcție de mediul de functionare al acestor corpuri de iluminat, driverele sunt adaptate conditiilor de exploatare, indicarea gradului de protectie IP fiind important in exploatarea produsului. In timp ce lampile led pentru interior pot avea gradul de protectie incepand cu IP20 pana la IP54, este obligatoriu ca gradul de protective al lampilor led destinate iluminatului exterior sa fie peste IP65.

Product was successfully added to your shopping cart.

BECURI LED

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 326 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 326 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 326 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5