CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Iluminat LED Bucatarie - Iluminat NV LED

Bucataria unei case este mai mult decat locul in care se prepara mancarea – este si spatiul in care se aduna deseori prietenii si familia. De aceea trebuie sa ne preocupe si confortul acestei incaperi, nu doar nivelul de functionalitate. Iluminatul corect contribuie simtitor la cresterea gradului de confort al oricarei incaperi.

In bucatarie, unde spatiul este impartit in doua zone de activitate – zona de preparare a mancarii (zona de lucru) si cea de servire si relaxare – iluminatul este cu atat mai ...important.
Iluminarea corecta a zonei de lucru este extrem de importanta. Cea mai buna solutie este iluminatul local, foarte util gospodinei in timpul gatitului. Acesta presupune montarea unor neoane led in partea inferioara a dulapurilor suspendate, astfel incat lumina degajata de acestea sa cada pe blatul de lucru, fara a fi deranjanta privirii.
In zona aragazului este foarte potrivita lumina degajata de hota din bucatarie.
Pentru iluminatul general cele mai recomandate sunt corpurile cu becuri led . Lumina acestor becuri led este asemanatoare cu lumina naturala.
Alte variante de iluminare generala sunt spoturile incastrabile cu becuri led sau lustrele moderne cu mai multe becuri led ce pot fi directionate in functie de nevoia fiecarei gospodine. Chiar daca ati amenajat locul de luat masa in preajma unei ferestre, seara si noaptea veti avea nevoie de lumina suplimentara. Cel mai des sunt intalnite corpurile de iluminat suspendate: lustre cu sau fara abajur, tip pendul Pentru ca aceasta zona este destinata momentelor de relaxare, nu necesita lumina intensa, asa ca puteti folosi corpuri de iluminat decorative, cu lumina calda, difuza.
Lustrele reglabile pe inaltime sunt foarte practice si pentru ca prin simpla schimbare a regimului de inaltime, se poate mari sau micsora aria de iluminare.

Product was successfully added to your shopping cart.

ILUMINAT BUCATARIE

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 87 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 87 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 87 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4