CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Iluminat LED Camera Copii - Iluminat NV LED

O camera confortabila si amenajata cu bun gust influenteaza dezvoltarea ulterioara a copilului, sustin psihologii. Pentru ca bebelusii isi petrec majoritatea timpului in camera lor, amenajarea si decorarea acesteia este extrem de importanta.

Pe timpul noptii va va fi foarte utila o lumina de veghe, care va va permite sa supravegheati somnul puiului dumneavoastra.
Pe site-ul nostrum gasiti o gama variata de corpuri de iluminat destinate...camerelor pentru copii.
Iluminatul unei camere are doua valori: cea functionala, iluminatul reprezentand unul dintre cele mai importante elemente de confort intr-o camera, si cea decorativa. Trebuie sa tinem cont de ambele aspecte.
Corpurile de iluminat trebuie sa intre in armonie cu mobilierul si cu celelalte obiecte de decor din camera si sa asigure atat iluminatul general cat si iluminatul localizat pe zonele de lucru, de lectura etc.
Marea varietate a corpurilor de iluminat ne dau posibilitatea sa asiguram incaperilor, in functie de necesitati un iluminat direct, dirijat de sus in jos, iluminat indirect, dirijat spre plafon, cu lumina estompata, iluminat semidirect, sau semiindirect.
Spre deosebire de alte tipuri de becuri, noile becuri cu led,nu contin substante toxice. Lumina acestor corpuri de iluminat este superioara fata de cea a altor surse. Aceste leduri se pot folosi intr-o varietate de aplicatii si sunt foarte eficiente energetic.
Ledurile reprezinta cea mai avansata tehnologie din industria sistemelor de iluminat care le diferentiaza net fata de corpuri de iluminat clasice.

Product was successfully added to your shopping cart.

ILUMINAT CAMERA COPII

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 58 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 58 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 58 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3