CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Iluminat LED Living / Modern - Iluminat NV LED

Daca pe vremuri priveam sursele de iluminat doar prin prisma utilitatii, astazi iluminatul a devenit unul dintre elementele decorative de baza in amenajarea unui spatiu. Decorurile moderne nu se limiteaza la o singura lustra, asa cum se intampla pana in urma cu mai bine de un deceniu, ci sunt dotate cu corpuri de iluminat principale si de accent – ascunse sau la vedere – care contribuie la crearea unei atmosfere placute in orice moment al zilei

Primele si cele care devin tot mai populare in randul consumatorilor sunt corpurile de iluminat led, si asta datorita faptului ca mare parte din energia pe care o primesc de...indata ce comutatorul este activat, o vor converti in lumina. In plus, ledurile sunt apreciate si pentru faptul ca nu contin mercur, un gaz destul de toxic si nociv si pentru faptul ca acestea consuma cu pana la 90% mai putina energie electrica decat celebrul bec incandescent.

Ledurile au aprindere instantanee, ajung la stralucirea maxima in doar cateva microsecunde, in timp ce sursele traditionale au nevoie de un timp mai lung si sunt influentate si de temperatura.

Poti aprinde si stinge rapid un bec led de cate ori vrei deoarece fluxul luminos nu va fi afectat. Aceste corpuri de iluminat au calitatea potrivita pentru aplicatii cu senzor de prezenta sau semnalizare.

Product was successfully added to your shopping cart.

ILUMINAT LIVING / MODERN

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 75 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 75 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 75 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4