CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Panouri LED - Iluminat NV LED

Corpurile de iluminat gen panou led sunt foarte compacte, au dimensiunea redusă şi lumina direcţionala oferind posibilitatea unor soluţii innovative.
Aceste corpuri de iluminat sunt ideale pentru parcări,garaje, birouri, scoli, spitale, magazine, fabrici si hoteluri etc . La fel şi pentru vitrine sau containere se pot utiliza lămpi cu led fără a incomoda.

Utilizarea tehnologiei led, care cu doar câțiva ani în urmă părea departe de a fi adoptată în masă, devine o tendință vitală importantă. Instalarea acestor corpuri de iluminat led asigură economia costurilor pentru energia electrică și reduce cheltuielile de exploatare, eliberează noi capacității pentru un iluminat ieftin.

Este important să se înțeleagă și să se aleagă soluții corecte, bazate pe led, pentru ...a aborda aspectele cheie atât în selecție, cât și în achiziție, precum și în exploatarea echipamentelor led.

Tehnologia led asigură o economie de consum la energie electrică, iar progresele din ultimii ani au făcut ca aceste corpuri de iluminat să poată produce în acest moment o lumină apropiata celei naturale si sa asigure un iluminat ieftin. Față de becuri incandescente, ledurile consumă cu până la 80% mai puțin curent electric. Mai exact, aceste leduri produc economii considerabile pe termen lung, au performanțe foarte bune, o gamă de culori a luminii practic nelimitată și nu conțin materiale periculoase.Fara doar si poate primul avantaj al unui bec led este durata sa mare de viata. Aceste leduri au fost proiectate sa functioneze pe parcursul a 50.000 de ore, ceea ce inseamna ca viata lor este chiar si de doua ori mai mare decat a becurilor fluorescente.

Un alt atu pentru leduri este chiar calitatea luminii pe care o emana, aceasta fiind mult mai puternica si mult mai alba.Aceste corpuri de iluminat cu led sunt niste consumatori foarte mici, ele avand nevoie de o cantitate de energie electrica cu pana la de 15 ori mai mica decat in cazul altor tipuri de becuri, obtinand astfel un iluminat ieftin.Ultimul dar nu cel din urma motiv care recomanda un bec led este rezistenta sa la socuri si vibratii.

Product was successfully added to your shopping cart.

PANOURI NV LED

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 28 in total

  1. 1
  2. 2
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 28 in total

  1. 1
  2. 2
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 28 in total

  1. 1
  2. 2