CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Spoturi Incastrabile LED - Iluminat NV LED

Lumina unui spot led este superioara fata de cea a altor surse. Aceste corpuri de iluminat emit o lumina alba care este mult mai apropiata de cea naturala. Lumina unui spot led este o lumina ecologica si foarte eficienta din punct de vedere al consumului energetic.Un alt avantaj pentru leduri il reprezinta faptul ca sunt rezistente la socuri si nu se sparg pentru ca nu au filament. Deasemenea, aceste leduri nu contin substante toxice precum mercur sau plumb.

Un spot led produce lumina rece, spre deosebire de un bec incandescent care se incinge foarte tare avand o eficienta foarte scazuta...

Exista cateva avantaje incontestabile si caracteristici unice date de leduri si corpuri de iluminat cu led care le fac atractive pentru aplicatiile dumneavoastra.

Iluminarea incaperilor cu ajutorul spoturilor led este utilizata pentru iluminatul directionat, pentru a localiza o lumina puternica acolo unde este nevoie, pentru a desfasura diverse activitati (gatit, citit, etc.). In plus, spoturile led sunt folosite si pentru iluminat decorativ. Pentru oricare dintre aceste tipuri de iluminat veti folosi spoturi led, trebuie mai intai sa-i cunoasteti caracteristicile:

• Cu spoturi led veti economisi cu pana la 75-80% din energia consumata zilnic, in cazul folosirii corpurilor de iluminat conventionale. Pe langa acest avantaj, spoturile led functioneaza la cei mai inalti parametri.
• Durata de viata a unui spot led este net superioara corpurilor de iluminat traditionale. Se ajunge pana la 50.000 de ore de functionare si chiar peste, in functie de mediul in care acestea sunt folosite (temperatura, umiditate, socuri elecrice sau mecanice) si in functie de calitatea initiala a spoturilor led.
• Avantajul fiecarui client care isi doreste reamenajarea locuintei este aceea ca exista o gama variata de spoturi led, in diverse forme, marimi si culori, din care acestia isi pot alege

In acest fel, spoturile led sunt solutia cea mai buna pentru iluminat si vor deveni standardul la nivelul global in anii ce urmeaza, estimeaza specialistii. Altfel spus, din ce in ce mai multi apeleaza la aceste corpuri de iluminat, in detrimentul celor traditionale, datorita caracteristicilor si a beneficiilor pe care acestea le au.

Product was successfully added to your shopping cart.

SPOTURI INCASTRABILE NV LED

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 66 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 66 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 66 in total

  1. 1
  2. 2
  3. 3