CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Lampi LED - Iluminat NV LED

Utilizarea tehnologiei led, care cu doar câțiva ani în urmă părea departe de a fi adoptată în masă, devine o tendință vitală importantă. Instalarea acestor corpuri de iluminat led asigură economia costurilor pentru energia electrică și reduce cheltuielile de exploatare, eliberează noi capacității pentru un iluminat ieftin. Este important să se înțeleagă și să se aleagă soluții corecte, bazate pe led, pentru a aborda aspectele cheie atât în selecție, cât și în achiziție, precum și în exploatarea echipamentelor led.

O lampă led este o sursă cu diodă emițătoare de lumină (led), asamblată într-o lampă (sau bec) pentru a fi utilizată în corpuri de iluminat. Lămpile cu led au o durată de viață și eficiență electrică de câteva ori mai mari decât lămpile cu incandescență, și sunt mult mai eficiente decât lămpile fluorescente, cu unele chip-uri capabile să emită mai mult de 150 de lumeni pe watt (după cum afirmă producătorii de surse de iluminat cu led) ...Piața lămpilor led se estimează că va crește cu mai mult de douăsprezece ori în următorii zece ani. Începând din 2016,aceste corpuri de iluminat folosesc doar aproximativ 10% din energia unei lămpi cu incandescență.
La fel ca și lămpile cu incandescență, și spre deosebire de cele mai multe lămpi fluorescente (de exemplu tuburile și lămpile fluorescente compacte sau CFL), o lămpa led ajunge la luminozitate completă fără a fi nevoie de un timp de încălzire; durata de viață la iluminarea fluorescentă este de asemenea mult mai redusă față de iluminarea cu led prin comutări și opriri frecvente.
Anumite lămpi cu led sunt fabricate astfel încât să fie un înlocuitor direct compatibil pentru lămpile incandescente sau fluorescente. Anumite sisteme de lampă cu led pot afișa fluxul luminos, consumul de energie în wați, temperatura culorii în grade sau prin descriere (de exemplu, „alb cald”), intervalul de temperatură de funcționare, și, uneori, puterea echivalentă a unei lămpi cu incandescență cu luminozitate similară la ieșire
Cele mai multe leduri nu emit lumină în toate direcțiile, iar caracteristicile lor direcționale influențează proiectarea lămpilor, cu toate că lămpile omnidirecționale care radiază lumină cu un unghi de 360 ° sunt din ce în ce mai frecvente. Lumina generată de un singur bec led este mai mică decât cea a unei lămpi incandescentă și fluorescentă compactă; în cele mai multe aplicații sunt folosite multiple leduri pentru a forma o lampă, deși există și versiuni de mare putere.

Lampile cu led functioneaza foarte bine si la temperaturi foarte scazute. Aceasta calitate face din leduri candidatul ideal pentru folosirea in spatii de refrigerare, camere reci, congelatoare sau exterior.

Prezente in diferite forme si modele, aceste lampi led reprezinta o alternativa excelenta atunci cand doriti sa obtineti un iluminat ieftin.

Product was successfully added to your shopping cart.

LAMPI

Nu exista produse conform criteriilor selectate.