CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Lumini LED Cu Incarcare Solara - Iluminat NV LED

Daca in sezonul rece ne petrecem tot timpul in casa, in sezonul calduros lucrurile stau altfel. Mai ales in serile placute de vara, petrecem ore in sir afara, in curtea, terasa sau gradina casei. Chiar daca vara se intuneca mai tarziu, de la o anumita ora avem nevoie de corpuri de iluminat de exterior, care asigura vizibilitate si contureaza frumos curtea si gradina.

Cea mai simpla si practica solutie o reprezinta corpurile de iluminat alimentate cu energie solara, care se aprind automat la instalarea intunericului, generand suficienta lumina pe ...parcursul intregii nopti. Corpurile de iluminat solare functioneaza simplu: sunt dotate cu panouri solare ce inmagazineaza, intr-un acumulator, lumina solara de-a lungul zilei, transformand-o noaptea in energie electrica ce genereaza lumina prin intermediul unui dispozitiv led. Prin urmare, dotarea curtii si gradinii cu astfel de corpuri de iluminat va va scuti de extinderea retelei electrice si de costurile suplimentare la factura de energie.
Pornirea si oprirea automata a iluminatului se face datorita senzorilor de lumina, cu care sunt dotate corpurile de iluminat solare.
Asadar, pentru iluminatul balconului sau a terasei puteti achizitiona aplice de perete pentru exterior. Daca doriti conturarea aleilor pe timpul noptii puteti alege dintr-o gama variata de stalpi de iluminat decorativi de gradina sau lampi solare de pardoseala, alimentate cu energie solara.

Product was successfully added to your shopping cart.

LUMINI CU INCARCARE SOLARA

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 158 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 158 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 158 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5