CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Lustre si Aplice - Iluminat NV LED

Datorită paletei largi de modele ce pot fi folosite în diferite moduri pentru a creea ambientul ideal într-un anumit spaţiu, aceste leduri au câştigat rapid primul loc în rândul celor mai căutate şi utilizate corpuri de iluminat.

În cadrul amenajărilor contemporane, lustrele si aplicele led sunt elemente principale ce contribuie semnificativ la decorul interior prin plăsmuirea unui joc spectaculos de lumini şi culori.

Lumina generată de becuri cu led utilizează mult mai eficient energia electrică decât o fac becurile cu ...incandescenţă, unde aproape 90% din energie este utilizată pentru a încălzi filamentul până la incandescenţă. Pe lângă aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienţa surselor de alimentare este un alt factor foarte important. Toate acestea, cumulat, duc la o eficienţă mult superioară faţă de soluţiile clasice si in final la un iluminat ieftin. Aceasta se va reflecta în consumul de energie electrică. Economia de energie depăşeşte frecvent 50% faţă de sursele tradiţionale.

Pentru a putea lua o decizie corecta în alegerea acestor corpuri de iluminat pentru casa dumneavoastră, noi vă oferim câteva informaţii. Este important să ştiţi unde, cum şi de ce trebuie folosit un anumit tip de led.

În general, lumina rece este folosită în holuri mici, balcoane, bucătărie sau în baie, aceasta dăruind încăperii un aspect steril. Lumina calda este potrivită pentru spaţiile de relaxare : dormitor, living-room şi spaţii mari, deschise, oferind senzaţia de comfort şi calm.

Product was successfully added to your shopping cart.

LUSTRE SI APLICE

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 89 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 89 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 89 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4