CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Pendule LED - Iluminat NV LED

Noua gama de leduri reprezinta o alternativa excelenta atunci cand doriti sa economisiti energie. Exista cateva avantaje incontestabile si caracteristici unice ale acestor corpuri de iluminat cu led care le fac atractive pentru dumneavoastra.

Alegem leduri pentru ca sunt rezistente,eficiente energetic si mult mai durabile. Pentru a obtine un iluminat ieftin s-au introdus leduri care sunt mult mai rezistente in timp si au o durata medie de viata mult mai mare.

Potrivit specialistilor un bec led consuma de doua ori mai putin decat unul fluorescent si de zece ori mai putin decat unul ... incandescent ducand astfel la o scadere semnificativa a consumului energetic.

Principalul avantaj al iluminatului cu led de inalta calitate consta in faptul ca aceasta lumina reduce costurile de energie si de intretinere, elibereaza capacitatile electrice deficitare si imbunatateste calitatea luminii.

Eficienta energetica a acestor corpuri de iluminat este de doua ori mai mare decat a lampilor fluorescente si de zece ori a becurilor incandescente.Durata de exploatare pentru leduri ajunge pana la 50 de mi de ore si este cu mult mai mare decat a lampilor incandescente.

Pe site-ul nostru puteti achizitiona o gama variata de pendule disponibile in diferite modele si culori, de o calitate superioara si la preturi foarte avantajoase.

Product was successfully added to your shopping cart.

PENDULE

Nu exista produse conform criteriilor selectate.