CONTACTEAZA-NE LA TELEFON:
0753 111 123
0Item(s)
0 Produse Vezi Cosul

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Becuri LED - Iluminat NV LED

Ledurile reprezinta cea mai avansata tehnologie din industria sistemelor de iluminat si prezinta avantaje care le diferentiaza net fata de alte corpuri de iluminat clasice.
Avantajele unui bec led in comparatie cu cele clasice sunt urmatoarele:
Consum redus de energie - Principalul avantaj al acestor becuri led este consumul lor scazut, de 10-15 ori mai mic decat al unui bec incandescent, avand ca rezultat un iluminat ieftin.
Durata de viata mare - Un bec led poate fi folosit de doua ori mai mult ( pana la 50 000 de ore) fata de cele fluorescente si de peste 50 de ori mai mult fata de cele incandescente.
Rezistenta crescuta - Aceste becuri sunt rezistente la socuri, vibratii si temperaturi extreme pentru ca nu au filament ca cele incandescente.

Eficienta superioara - Este o alta caracteristica pentru leduri , deoarece ele produc o lumina mult mai puternica si mai apropiata de ...conceptul de lumina alba.Sunt corpuri de iluminat ce produc lumina rece spre deosebire de becurile incandescente care se incing foarte tare avand o eficienta scazuta.
Becurile led au nevoie de energie electrică generată de curent continuu (CC) și un circuit adecvat (driver) de care un produs led are nevoie pentru a converti curentul alternativ de la sursa de alimentare în curent continuu cu tensiunea stabilizată utilizată de leduri.
Ledurile au o durată de viaţă impresionantă şi sunt foarte rentabile.
Acum este timpul potrivit pentru a trece la leduri. Aceste becuri led au făcut progrese semnificative în ultimii ani.
Deoarece există atât de multe branduri de becuri led, alegerea unui bec led potrivit este complet diferită de alegerea unui bec incandescent. Înainte de a achizitiona un bec led, aflaţi ce trebuie să ştiţi despre alegerea corectă a becurilor cu led.

Când faceţi cumpărături pentru becuri, sunteţi probabil obişnuiţi să căutaţi valori, indicând cât de strălucitor va fi bulbul. Luminozitatea unui bec led este determinată puţin diferit.
Contrar credinţei comune, puterea nu reprezintă un indiciu de luminozitate, ci o măsură a energiei pe care bulbul o consumă. În cazul incandescentelor, există o corelaţie acceptată între valorile trasate şi luminozitate, dar pentru leduri, valorile nu sunt un predictor mare pentru cât de strălucitor va fi bulbul.
De exemplu, un bec led cu luminozitate comparabilă cu o lumină incandescentă de 60W este de numai 8 până la 12 W Lumenul (lm) este măsurarea reală a luminozităţii furnizată de un bec led şi este numărul pe care ar trebui să îl căutaţi atunci când cumpăraţi leduri.

Lumina generată de becuri cu led utilizează mult mai eficient energia electrică decât o fac becurile cu incandescenţă, unde aproape 90% din energie este utilizată pentru a încălzi filamentul până la incandescenţă. Pe lângă aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienţa surselor de alimentare este un alt factor foarte important. Toate acestea, cumulat, duc la o eficienţă mult superioară faţă de soluţiile clasice si in final la un iluminat ieftin. Aceasta se va reflecta în consumul de energie electrică. Economia de energie depăşeşte frecvent 50% faţă de sursele tradiţionale.

Product was successfully added to your shopping cart.

BECURI NV LED

Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 126 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 126 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Seteaza descrescator

   

Articole 1 pana la 24 din 126 in total

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5